13:45

AIF BARRIKADEN

Referat: Skanör Falsterbo IF - AIF BARRIKADEN

Startelvan: Thomas A - Bagher, Morten, Martin N, Per T - Henke H, Florian, Park, Christian T - Govan, Johan A

Avbytare var Junior som kom in efter 27 min som anfallare och spelade där i c:a 40 min innan han åter blev utbytt,
och Martin S, Park,( som gått ut när Junior gick in) Frmas och Henke H som alla kom in efter 65-68 min. Vi gick i den här vevan över till 4-3-3 med oförändrad backlinje men med Micke, Park och Martin S på mittfältet och Frmas, Johan A och Govan i anfallet.

Skanör hade mycket boll i första halvlek men vi försvarade oss relativt bra. Tre klara målchanser fick de dock; på den första gjorde man ett riktigt dåligt avslut medan Thomas i målet gjorde storstilade räddningar på de två andra. Själva skapade vi nästan ingenting. Vi hade bara 3 avslut - alla utanför.

I 2:a halvlek blev spelet lite öppnare med något fler chanser åt båda håll. Våra många byten och övergången till 4-3-3 innebar en positiv injektion. Halvleken kändes såväl spel- som chansmässigt ganska jämn. Skanör utnyttjade sina bättre och gjorde 3 mål i 54:e, 64:e och 86:e min, de 2 sista efter slarv från vår sida.

Totalt sett var alltså Skanörs seger klart rättvis om än kanske något mål för stor.

Statistik (våra siffror först): Hörnor: 2-6,   Skott på mål: 4-10,   Skott utanför: 8-7